Wednesday, April 08, 2015

What I Did With a Thrifted Sheet, and WIP Wednesday

  I haven't posted lately for a couple of reasons. One was my mom had eye surgery and there has been a certain amount of time taking her back and forth from the hospital and Dr.s office.I have also been spending more time at her house, too. She needed eye drops and couldn't quite manage them alone.
  I've also been in a bit of a creative slump. I finally decided to make some napkins from an twin fitted sheet that I had been planning to use in a crocheted rug. Once I got the napkins done, I just started making other things. Turns out, there are quite a few useful items to be gotten from just 1 sheet. This first picture is the napkins:

I made 4 sachets next. I've ordered some lavender to fill them with. 

Then I made a storage bag:

I also made  two totes, one a little bigger than the other.

I've wanted to make some reusable sandwich bags for awhile, so I made two. I used these the other day and they work really well. I've had a couple requests to make them for my sister and daughter.

Last I made rice pack covers for my rice packs. When they start smelling too much like Tiger Balm I can switch them out.

I used a thrifted white sheet for all the linings except the baggies; I bought some ripstop nylon for those. All this stuff ended up costing me just under ten dollars. Not bad!

I also went through some older projects, and pulled this embroidery out. I started it a long time ago,  at least 7 or 8 years. It's so close to being finished, all that's left is the outside chain stitched frame, so I figured I would just go ahead and get it done. It will probably end up on a bag. I'm hoping to get it finished this afternoon. 

7 comments:

I am Psychiatry said...

You have done a great job. I will definitely dig it and personally recommend to my friends. I am confident they will be benefited from this site. Poly Cotton Yarn

Rồng Xương said...

Tàn nhang có thể diễn ra một cách tự nhiên cũng có thể ra đời là bởi kết quả của việc phơi nắng. Tàn nhang không có hại cho da tuy nhiên có thể biến chứng đến cái đẹp bên ngoài, thường mọi người sẽ có nhu cầu loại bỏ tàn nhang để giúp da mặt trở nên đẹp hơn. thăm rò những cách trị tàn nhang từ thiên nhiên và một vài liệu pháp khác để khiến sáng, điều trị tàn nhang, loại bỏ và chiến thuật phòng để thoát khỏi tàn nhang.
- Nhận chữa trị laser. Laser phân trăm được sử dụng để ghi các mạch máu ngay phía dưới tàn nhang, làm giảm sự ra đời của họ hay loại bỏ chúng tận gốc. các thủ tục được không biết là có khác kỳ biến chứng lâu dài, nhưng nó có thể dẫn đến tạm thời bầm tím, đỏ và sưng. phương pháp khám chữa Laser thông thường được dùng trong 3 hoặc để 10-15 phút buổi.

Da được trước chữa trị bằng thuốc xịt lạnh để bảo đảm sức nóng của laser không gây đau đớn cho bệnh nhân. bây giờ chi phí điều trị tàn nhang không quá tốn yếu mà lại giữ lại hiệu quả phổ biến cho phái yếu.
- Bổ sung vitamin C. Chất này giúp khiến sáng tàn nhang, do vậy hãy chắc chắn rằng bạn đang nhận được khá nhiều của nó trong chế độ ăn uống hằng ngày của bạn. Trái cây có múi, kiwi, rau bina, rau lá xanh khác là hầu hết một số nguồn tuyệt vời của vitamin C.
Bắt thời kỳ đầu một ngày với một burst của vitamin C với một loại trái cây và rau tố. Thêm một kiwi, một quả xuân đào, và một chén rau bina liệu đến máy xay sinh tố của bạn. Nhuyễn một vài sản phẩm sữa hạnh nhân hoặc một cơ sở lành mạnh.
Vitamin C bổ sung cũng là quyết định khác mà bạn tỷ lệ chọn để chắc chắn rằng bạn đang nhận được đủ. Hãy vitamin C nguyên chất hay một hỗn hợp đa vitamin có chứa nó.

harada57 said...
This comment has been removed by the author.
nira mohamed said...

شركة مكافحة حشرات بالاحساء

افضل شركة مكافحة حشرات بالاحساء

ارقام شركات مكافحة الحشرات بالاحساء

awad ngah said...

شركة مكافحة حشرات بحائل

رجب البرنس said...


بسم الله الرحمن الرحيم نحن فى شركة الكمال نقوم بكشف التسربات من خلال امببة هواء مزواده بالعداد

هواء كما يوجد لدينا جهاز الكترنى يكشف عن طريق التزبزبات
شركة كشف تسربات المياه بالطائف
شركة كشف تسربات المياه بجازان
شركة كشف تسربات المياه بحائل
والسلامة عليكم ورحمة الله وبركاته

Twinkle said...

Nice post. Interesting images. Thanks for sharing the post.